Bilutleie Trondheim

Opplev Trondheim - Midt-Norges gamle vikinghovedstad med leiebil fra Rhino Bilutleie til markedets beste priser!

Hvorfor besøke Trondheim?

Trondheim er kjent i store deler av Europa for sin flotte natur, historiske bygninger, livlige og omfattende studentmiljø og for sine fantastiske lakseelver. Nidarosdomen i Trondheim er Norges mest sentrale kirke og er Olav den helliges gravsted. Den betraktes som Norges nasjonalhelligdom, og ifølge den norske Grunnloven av 1814 skal Kongeriket Norges regent krones i Nidarosdomen. Trondheim ble grunnlagt som handelssted for over 1000 år siden og var den nordligst beliggende handelsby av betydning i Europa. 

Trondheim har den lengste sammenhengende trehusbebyggelsen i Norden, og kalles derfor trehusbyen. Fra fisker- og arbeiderstrøket i Ilsvikøra i vest til arbeiderboligene på Lademoen og Reina i øst, kan man trekke en mer eller mindre uavbrutt linje gjennom gamle trehus.

Hvordan komme til Trondheim?

Trondheim Lufthavn Værnes ligger i nabokommunen Stjørdal en kort kjøretur øst for Trondheim by. Det er en travel flyplass med flyvninger til og fra de fleste destinasjoner av betydning i Scandinavia og Europa. For å komme fra flyplassen kan du ta buss, taxi eller selvsagt leie bil fra Rhino og oppleve byen og distriktet i ditt eget tempo!
 

Døgnåpen kundeservice

Vår markedsledende kundeservice er tilgjengelig hele døgnet for å hjelpe deg med alle de spørsmål du måtte ha.

Pris løfte

Vi er sikre på at våre priser er de beste tilgjengelige, men hvis du finner en bedre pris for samme leiebil, vil vi matche den prisen.

Ingen kredittkortavgifter

Vi vil ikke belaste kredittkort avgifter når du leier hos oss, prisen vi siterer er prisen du betaler i kassa.

+ 47 (21) 930515

info@rhinocarhire.com

FAQ’s

Bilutleie Trondheim - Visste du at?

  • Trondheim er en bykommune i Sør-Trøndelag fylke og den tredje mest folkerike kommunen i Norge med 187 353 innbyggere pr. 1/1 2016
  • Byen ble ifølge sagafortellingene grunnlagt av Olav Tryggvason i 997 og byen feiret således sitt tusenårsjubileum i 1997.
  • Trondheim huser blant annet norges største universitet, NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet -  samt kjente nasjonalmonumenter og institusjoner som Nidarosdomen, Kristiansten festning, St. Olavs hospital, Trondheim kunstmuseum og Rockheim.
  • Trondheim er beliggende ved munningen av elven Nid (Nidelva) og ble i vikingtiden kaldt  Nidaros (norrønt Niðaróss), som betyr “byen ved oset av Nid”. Ved opprettelsen av Nidaros erkebispedømme i 1152 ble navnet latinisert til Trundum og senere Trondhjem og til sist Trondheim.

What our customers say