Bilutleie Stavanger Lufthavn

Å booke leiebil til Norges tredje største flyplass Stavanger Lufthavn Bilutleie har aldri vært enklere.

Hvorfor besøke Stavanger?

Stavanger er en nydelig by på sør- vestkysten av Norge og er Norges fjerde største by. Byen er regnet som sentrum for oljeindustrien i landet og kalles derfor ofte «oljehovedstaden» Den er en populær turistby, særlig om sommeren.  I Norge er den en av de mest populære annløpstedene for cruiseskip. Stavanger er en av Norges eldste byer. De arkeologiske og historiske kildene om den første bydannelsen er sparsommelige. Midt på 900-tallet opphører norrøn gravskikk i Stavanger-området, i kong Håkon den godes styringsperiode. De eldste kristne gravene under domkirken er trolig fra 900-tallet, og det kan også ha vært en trekirke der domkirken står nå.

Hvordan komme til Stavanger?

Bare 14 km fra Stavanger sentrum finner du Stavanger Lufthavn. Flyplassen er Norges tredje mest travle flyplass. Dette har nok mye å gjøre med oljeindustrien å gjøre, men fremdeles består står mye av de reisende av turister fra hele europa. Flere av flyplassene i Storbritania flyr direkte til Stavanger og fra flyplassen kommer du deg enkelt videre med buss eller taxi. Men aller lettest kommer du deg selvsagt med leiebil.

Døgnåpen kundeservice

Vår markedsledende kundeservice er tilgjengelig hele døgnet for å hjelpe deg med alle de spørsmål du måtte ha.

Pris løfte

Vi er sikre på at våre priser er de beste tilgjengelige, men hvis du finner en bedre pris for samme leiebil, vil vi matche den prisen.

Ingen kredittkortavgifter

Vi vil ikke belaste kredittkort avgifter når du leier hos oss, prisen vi siterer er prisen du betaler i kassa.

+ 47 (21) 930515

info@rhinocarhire.com

FAQ’s


 

What our customers say