Bilutleie Oslo Sentralbanestasjon

Oslo Sentralbanestasjon er Oslos hovedjernbanestasjon og et utmerket sted å hente leiebilen din før du reiser videre på egen hånd

Hvorfor reiser folk til Oslo?

Hovedstaden er et spennende sted å besøke og har en rekke skjulte skatter for den som tar seg tid til å bli bedre kjent med byen. Særegne bydeler med en helt egen stemning og sjarm, Oslo-marka og livet ved og langs fjorden sommer som vinter.

Slottet, Oslo rådhus, Stortinget, Nasjonaltheateret og byens mange museer og flotte parker er vel verdt å få med seg. Alt for mange raser igjennom Oslo uten å ta den tiden byen må mange måter fortjener. Mange Oslo borgere lever også i synden når det gjelder å oppdage sin egen by! Ellers er Oslo en by for alle sesonger og altslags vær med bryggeliv, festivaler, konserter og fritidsaktiviteter det være seg på lange varme sommerkvelder eller friske kalde vinterdager!

Hvordan kommer jeg lettest til Oslo?

Oslo har i øyeblikket to flyplasser :

Oslo Lufthavn ligger på Gardermoen, ca. 50 km nord for Oslo sentrum. IATA-kode for flyplassen er "OSL" 

Torp Sandefjord Lufthavn ligger ca. 110 km sørvest for Oslo, i Vestfold fylke. IATA-kode for flyplassen er "TRF" En rekke bussruter går til og fra flyplassene og begge flyplassene har togforbindelse til Oslo sentrum.

Døgnåpen kundeservice

Vår markedsledende kundeservice er tilgjengelig hele døgnet for å hjelpe deg med alle de spørsmål du måtte ha.

Pris løfte

Vi er sikre på at våre priser er de beste tilgjengelige, men hvis du finner en bedre pris for samme leiebil, vil vi matche den prisen.

Ingen kredittkortavgifter

Vi vil ikke belaste kredittkort avgifter når du leier hos oss, prisen vi siterer er prisen du betaler i kassa.

+ 47 (21) 930515

info@rhinocarhire.com

FAQ’s

Oslo Sentralbanestasjon- Visste du at?

  • Oslo S ble åpnet 1. juni 1980 da Oslotunnelen først ble tatt i bruk. 
  • Oslo S  er Norges største og mest trafikkerte jernbanestasjon med over 150.000 reisende per dag.
  • Oslo S er sammen med Jernbanetorget T-banestasjon og Bussentralen Oslo’s største samferdselskompleks hvor de fleste av byens tog, trikk, T-baner og busser møtes.
  • Det har vært togstasjon på området i over 150 år.
  • Østbanestasjonen (som fremdeles er en del av bygningsmassen) var endestasjonen for Hovedbanen, Norges første jernbanestrekning, ferdigstilt i 1854.
  • Oslo S har hele 19 platformer!

What our customers say