Bilutleie Narvik Evenes

Lei bil fra Rhino på Evenes flyplass og opplev nordnorges ville fjell og fjordlanskaper i ditt eget tempo

Hvorfor reise til Evenes?

Evenes kommune ligger i en av de flotteste områdene i Nordland med sine mange innsjøer omgitt av høye fjell som stuper ned i hav og fjorder. Mange som kommer til Evenes kommer for det fremragende ørretfiske og for vandring eller mountainbiking i de spektakulære fjellene i området. 
Kommunesenteret heter Bogen og ligger vakkert til ved Strandvatnet. I tillegg til fritidsaktiviteter knyttet til fjord og fjell har Evenes en rekke spennende severdigheter kanskje særlig fra tiden rundt den tyske okkupasjonen under annen verdenskrig. Det er også en gammel hule-kirke ved navn "Trollkirken" og et majestetisk fjell kalt Nilingen som er ganske enkelt å komme seg til og som gir fantastisk utsikt til dalen nedenfor.

Hvordan komme seg til Evenes?

Harstad/Narvik Lufthavn ligger i kommunen og er som navnet antyder hovedflyplass for disse byene. Det er en snau times kjøring fra flyplassen til begge disse byene. Flyplassen har flere daglige avganger til Oslo, Trondheim, Bodø og Tromsø, men noe begrenset utenlandstrafikk. Flyplassen gir arbeid til mange av innbyggerne og er den største enkeltarbeidsgiveren i kommunen. Den har ca. 700 000 passasjerer årlig.

Døgnåpen kundeservice

Vår markedsledende kundeservice er tilgjengelig hele døgnet for å hjelpe deg med alle de spørsmål du måtte ha.

Pris løfte

Vi er sikre på at våre priser er de beste tilgjengelige, men hvis du finner en bedre pris for samme leiebil, vil vi matche den prisen.

Ingen kredittkortavgifter

Vi vil ikke belaste kredittkort avgifter når du leier hos oss, prisen vi siterer er prisen du betaler i kassa.

+ 47 (21) 930515

info@rhinocarhire.com

FAQ’s

  Evenes Bilutleie - Visste du at?

  • Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes har en av Norges lengste rullebaner, og er godkjent for å kunne ta i mot fly på størrelse med en Boeing 747.
  • Nord-øst i kommunen ligger et vakkert fjellområde, med Lilletinden som høyeste topp på 1134 moh.
  • Strandvatnet er et av få eksempler i verden på en sjelden "meromiktisk" sjø hvor wannlagene er helt konstante og aldri blandes med hverandre.
  • Under annen verdenskrig gjemte den tyske okkupasjonsmakten flere av sine store skip fra alliert bombing i kommunens mange små og store fjordarmer.
  • Kirkeområdet ved Evenes med Evenes kirke samt bygningene Bårstua og Stabburet er over 1000 år gammelt.

What our customers say