Bilutleie Ålesund Lufthavn

Opplev Ålesund og fjordene på Sunnmøre med leiebil fra Ålesund Lufthavn

Hvorfor besøke Ålesund?

Ålesund er en populær destinasjon av mange grunner. Kanskje særlig den unike Jugend-arkitekturen med sine mange tårn og vakre utsmykninger fordelt på en rekke små øyer forbundet med et nettverk av broer og passasjer. Ålesund er også et naturlig startpunkt for å utforske noen av Norges mest kjente natur- og kulturattraksjoner. Den nasjonale turistveien Trollsitgen  og UNESCO verdensarvområde Geirangerfjorden er bare en av mange majestetiske opplevelser du kan få med deg i Ålesund og Sunnmøre! Den verdenskjente fugleøyen Runde er også verd et besøk i perioden februar til august hvert år. Da hekker mer en 500.000 fugler på Runde inkludert 100.000 par Lundefugl med sine karakteristiske farverike nebb.

Hvordan komme seg til Ålesund?

Ålesund lufthavn, Vigra er den største flyplassen mellom Bergen og Trondheim. Lufthavnen ligger gunstig plassert i forhold til noen av de største turistattraksjonene i Norge. Jugendstilbyen Ålesund, Geirangerfjorden, Trollstigen og Briksdalsbreen kan enkelt nås fra Ålesund lufthavn, Vigra.

Flyforbindelsene innlands er meget gode, med direkteruter til Oslo, Bergen og Trondheim. Strekningen Ålesund-Oslo trafikkeres av både SAS og Norwegian. De siste årene har lufthavnen også fått nye direkteruter til utlandet.

Døgnåpen kundeservice

Vår markedsledende kundeservice er tilgjengelig hele døgnet for å hjelpe deg med alle de spørsmål du måtte ha.

Pris løfte

Vi er sikre på at våre priser er de beste tilgjengelige, men hvis du finner en bedre pris for samme leiebil, vil vi matche den prisen.

Ingen kredittkortavgifter

Vi vil ikke belaste kredittkort avgifter når du leier hos oss, prisen vi siterer er prisen du betaler i kassa.

+ 47 (21) 930515

info@rhinocarhire.com

FAQ’s

 Bilutleie Ålesund - Visste du at?

  • Ålesund er den største byregionen mellom Bergen og Trondheim
  • Ålesund By har et areal på bare 98 km2 og består nesten utelukkende at et nettverk av små og store øyer
  • Ålesund har et varmtemperert klima grunnet varme havstrømmer og ingen måneder har snittemperatur under -3*C i vintermånedene
  • Ålesund Lufthavn Vigra er den 9. travleste i Norge og flyr til de fleste destinasjoner i Skandinavia og en rekke populære Europeiske destinasjoner.

What our customers say